Nálunk úgy fogy az autógumi, mint másnál a gyerekruha

Gyerekruhából sosem lehet elég. Nemrégiben született két unokahúgom, ezért a saját szememmel láthatom azt, hogy a gyerekek milyen gyorsan kinövik a ruhákat. Ennek következtében majd hogy nem minden hónapban kell egy-két új ruhadarab. Ezzel viszont nem lehet mit tenni.

Mivel nekünk gyerekünk még nincsen, ezért mi a gyerekruha vásárlás helyett mostanában autógumit szoktunk vásárolni. A gumi cseréje nem valami furcsa hobbi nálunk, sokkal inkább a szerencsétlenségünk eredménye. A Méta Autószerviz csapata viszont nagyon sokat segít nekünk a gumi cseréjében is.

Már több mint 6 éve visszük hozzájuk az autónkat javíttatni. Ez idő alatt sosem volt még panaszunk rájuk, hiszen nagyon lelkiismeretesen dolgoznak, megbízhatóak, és nagy szakmai tapasztalattal illetve tudással rendelkeznek. Ennek is köszönhető az, hogy mindig a tőlük telhető legjobbat nyújtják.

Minden szervizelést, még a gumi cseréjét is, egy alapos állapotfelmérés előz meg. Ilyenkor az egész autót átvizsgálják, hogy nincs-e valami komolyabb baja. Az eredményről elektronikusan is tájékoztatnak, illetve emailen kapsz tőlük egy árajánlatot. Ha ezt elfogadod, akkor neki is látnak a javításnak. Mindent pontosan dokumentálnak, ezért minden lépésükről tudni fogsz. Ennek köszönhetően kiszámíthatóak, illetve rejtett költségekkel sem szórakoznak. Ezért a szerelés során figyelemmel tudod kísérni a végső díjat is. Az elvégzett munkájukra pedig még garanciát is vállalnak, ami csak még jobban megerősíti azt, hogy kiváló munkát végeznek.

A gumi cseréje mellett más, nagyobb feladatokat is vállalnak. Habár mostanában mi általában inkább az autógumi cseréje miatt keressük őket, vállalnak futómű beállítást és javítást, kuplung cserét, lengéscsillapító és rugó cserét, vezérlés szervizelést, autóvillamosság szervizelést és még sorolhatnám. A metaautoszerviz.hu weboldalon az összes szolgáltatásról részletesen olvashatsz. Sőt, még az áraknak is utána tudsz nézni, hiszen a Méta Autószerviz kiszámítható árakkal dolgozik. Próbálták úgy beárazni a szolgáltatásaikat, hogy a piacon az egyik legjobb ár-érték arányt érjék el.

Nekünk a gumi cseréjében nagyon sokat segítettek már, ezért ha valamilyen nagyobb probléma merülne fel az autóval kapcsolatban, akkor is őket bíznánk meg a szervizeléssel.